Succes

Cuvintele care îți vor face sigur viața fericită. Să nu te zgârcești să le repeți pentru tine și ceilalți dragi ție

Deseori suntem sfătuiți să ne gândim, înainte de a spune ceva. Și acest sfat este foarte corect! Cuvintele sunt nimic altceva, decât semnale, pe care noi le transmitem Universului. Iar acesta ne răspunde exact așa, cum o merităm. Ne plângem mereu – nemulțumirea devine realitatea noastră. Suntem capabili să așteptăm și să fim recunoscători – poftim, ne oferă tot, ce nu am cere.

Cu siguranță, putem spune, că există cuvinte în care este pusă o forță specială. Dacă să le repeți regulat, ele vor începe să prindă viață.

Dragoste

Toată existența noastră trebuie să fie pătrunsă de dragoste. Ea ne dăruiește statisfacție și liniște sufletească. Nu te zgârci, spune-le celor apropiați cât mai des că îi iubești. Este foarte important să îți repeți și ție însuți: ,,Mă iubesc și mă accept așa cum sunt.”

Fericire

Visezi la fericire? Începe să o aduci în viața ta cu ajutorul cuvintelor. Repetă în interiorul tău ,,Sunt fericit!” în fiecare zi, chiar dacă nu este chiar așa. Ține minte: ceea la ce te gândești și despre ce vorbești, devine realitate. Acum au devenit populare diferite cuvinte, sculptate în lemn și amplasate ca decor în casă. Comandă-ți cuvântul ,,Fericire” și pune-l la cel mai văzut loc!

Sănătate

Atunci când ne îmbolnăvim și ne simțim rău, neapărat ne plângem. Pur și simplu, nu avem puteri pentru a reacționa altfel la situație. Dar anume o abordare opusă te va ajuta să fii sănătos! Pentru a-ți reveni, repetă cu voce tare și cât mai încrezut ,,Sunt absolut sănătos!”

Recunoștință

Dacă primești bunuri de la viață, însă nu ești recunoscător pentru ele, foarte curând fluxul încetează. Este mult mai eficient să mulțumești. Cuvântul ,,Mulțumesc” acționează magic, să nu-ți fie frică să exagerezi cu recunoștința. Chiar dacă nu reușești să-i mulțumești cuiva personal, fă-o pentru sine, sau atunci și dacă te rogi.

Succes

Acest cuvânt este încărcat puternic pentru cei, care își doresc să aibă realizări în carieră, în afacerea proprie. Poți repeta acest cuvânt la începutul zilei, pentru a-ți crea dispoziția necesară de lucru. Sau poți să-ți pui un sticker cu acest cuvânt pe masa de lucru.

Speranța

Un cuvânt foarte gingaș după felul în care sună, dar puternic în acțiune. Se spune că dacă speri, atunci vei reuși în toate și vei trece peste orice neplăceri. Dar trebuie să speri doar cu optimism. Adică niciodată să nu spui: ,,Sper, că nu se va întâmpla nimic rău” doar ,,Sper, că totul va fi bine”. Chiar și atunci când îți pare că totul e pierdut și ești gata să te lași bătut, nu uita de speranță. Speră cu voce tare – asta te va ajuta să formezi în jurul tău o atmosferă bună, pentru ca fiecare problemă să se soluționeze.

Încredere

Acest cuvânt ne dăruiește pacea interioară: atunci când ai încredere în lumea și oamenii din jur, devine mult mai ușor de trăit. Vorbește despre încredere mai des! De exemplu, soțului sau soției îi poți repeta: ,,Am încredere în tine”. De asemenea, este important să ai încredere în Univers și să crezi, că el nu îți va propune nimic rău.

Psihologul Mihail Labkovski: 10 reguli ale unei femei împlinite cu adevărat

Încrezută în sine, realizată, fericită: care sunt principiile de viață ale unei femei împlinite?

Iată 10 reguli ale unei femei împlinite, spuse de binecunoscutul psiholog Mihail Labkovski:

1. S-a deprins să depindă doar de ea însăși

Chiar dacă a avut părinți minunați și o copilărie frumoasă, ea nu consideră că cineva îi este dator. Ea mizează doar pe acțiunile proprii, pe posibilitățile și eforturile personale din fiecare zi.

2. Se poate întreține singură

Nu are nevoie de alți oameni, în special de bărbați, pentru rezolvarea problemelor. Nu are nevoie de cineva pentru a fi fericită. Ea își rezolvă problemele, iar oamenii care o înconjoară doar îi înfrumusețează viața.

3. Este independentă din toate punctele de vedere

În primul rând financiar. De obicei ele încă de mici se gândeau cum să se întrețină și ce vor să facă mai departe. Nu sunt speriate de gândul plecării în alt oraș sau altă țară. Aceste femei deja la 25 de ani au începută o carieră.

4. Nu cere ajutor

Sigur, pot să o facă, dar numai când au testat orice posibilitate. Până nu se convinge că problema nu poate fi rezolvată, nu apelează la altcineva. Și procedează corect.

5. Nu merge la compromis

Nu are frică că nu-i va reuși nimic. Așa femeie elimină tot ceea ce este inutil în viața ei, acceptă un serviciu care-i place, practică hobby-uri care i se potrivesc. Are o poziție și o menține până la final.

6. Niciodată nu se va compara cu cineva

Nu se va compara cu colegele, cu vecina, cu rudele, indiferent de subiectul comparației. Ele înțeleg perfect că mereu se va găsi cineva mai tânăr, mai deștept, mai bogat. Pentru ea asta nu este cel mai important lucru.

7. Este satisfăcută de aspectul ei exterior

Nu are neovie de implanturi, pentur a părea mai atrăgătoare. Nu ține dietă și nici nu practică activități speciale. Are grijă de exteriorul ei și atât.

8. Nu se grăbește să se căsătorească

Și nu pentru că nu are cu cine. Pur și simplu nu are nevoie de un bărbat slab. În plus, nu e dependentă de fericirea altcuiva.

9. Nu acceptă să fie inferioară bărbatului

Bărbatul nu este primul. Cu ea poți comunica doar pe poziții de egalitate. Ea va vorbi la fel cu un director de companie sau cu un vânzător în magazin.

10. Nu va înceta să muncească

Chiar dacă va avea suficienți bani în cont, pentru ea nu e vorba de bani. Ea se realizează astfel, lucrând, dezvoltându-se și încercând să se autodepășească în fiecare zi.